برنامه نویس حرفه ای در شیراز- رضا باستانی
یادگیری برنامه نویسی در شیراز به یکی از نیازهای دانشجویان و افرادی که علاقه مند به این حرفه هستند، شده است. با یادگیری زبان های برنامه نویسی میتوانید به یکی از بهترین برنامه نویسان در کل کشور باشید و درآمد خوبی را داشته باشید.
اصول و مبانی برنامه نویسی، از اولین راه و روشهایی میباشد که افرادی که میخواهند برنامه نویسی را شروع کنند، احتیاج دارند که بدانند و براساس آنها اقدام به فعالیت و یادگیری کنند.
در این مقاله توضیح خواهیم داد که برنامه نویسی چیست و اهمیت آن چیست؟ اما در کل برنامه نویسی حرفه ای است که همه افراد به آن علاقه ندارند ولی در تکنولوژی و جهان ثابت شده است و به همه علوم مرتبط میشود. در واقع برنامه نویسی واسطی میان ایده و اجرایی شدن و خلق شدن ایده خواهد بود.
زبان برنامه نویسی پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی ساده و راحت میباشد که کار با آن کاربران راضی زیادی را داشته است. در واقع پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی شی گرا میباشد که بر اساس ساختار معناشناسی سازماندهی شده است و پیچیدگی ندارد و زبانی بسیار راحت و قابل فهم را ارائه میدهد.
زبان برنامه نویسی فلاتر از طرف گوگل در سال 2017 ارائه شده است که فریمورکی متن باز میباشد که برای طراحی اپلیکیشن های اندروید و IOS مورداستفاده قرار میگیرد. این زبان برنامه نویسی چند منظوره و شی گرا میباشد که هنوز در مدت 3 سال محبوبیت زیادی را پیدا نکرده است اما بهترین و بزرگترین شرکت ها به این زبان برنامه نویسی اعتماد کرده اند.
فریمورک زامارین یکی از زبان های فراپلتفرمی میباشد که در سال 2011 تولید و روانه بازار شد. در واقع این زبان برنامه نویسی با جاوا رقابت میکنند و برنامه هایی را برای ویندوز و اپلیکیشن های اندروید و IOS طراحی میکنند. این زبان برنامه نویسی توسط مایکروسافت در سال 2016 خریداری شد و همچنان کاربران زیادی را به خود جذب کرده است.
زبان برنامه نویسی سی شارپ یکی از محبوب ترین و قدرتمند ترین زبان های برنامه نویسی تا به امروز شناخته شده است که برنامه نویسان زیادی از آن برای پروژه های بزرگ و قوی استفاده میکنند. سی شارپ توسط مایکروسافت تولید شد و در قرن 21 روانه بازار شد و تا به الان بسیار موفق و بروز عمل کرده است.
زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس، زبانی قدرتمند تر از زبان برنامه نویسی سی میباشد که باعث شد کاربرد و عملکرد جدیدی را به کل دنیا عرضه کند. این زبان برنامه نویسی در خارج از ایران بسیار باکیفیت و اصولی استفاده میشود و در برنامه های سنگین و فوق سنگین استفاده میشود. زبان برنامه نویسی c++ پیچیدگی های زیادی دارد.
زبان برنامه نویسی جاوا از زبان های سی و سی پلاس پلاس الگوربرداری شد و به دلیل پیچیدگی هایی که در این زبان های برنامه نویسی بود تصمیم به تولید زبان جاوا گرفته شد. جاوا بسیار محبوب است و یکی از کاربردهای اصلی آن استفاده از این زبان برنامه نویسی در اپلیکیشن های موبایل به خصوص اندروید میباشد.
زبان برنامه نویسی php یکی از زبان های بسیار پرطرفدار است که حدود 80 درصد از توسعه دهندگان و برنامه نویسان از آن استفاده میکنند. php شی گرا میباشد و به صورت متن باز در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفته شده است.
زبان سی یک زبان برنامه نویسی بسیار قدیمی و در عین حال قوی و قدرتمند در دنیای برنامه نویسی شناخته میشود. زبان سی از زبان b الهام گرفته شده است و در آزمایشگاه بل ساخته شد. در واقع زبان قدرتمند سی توانست استاندارد ISO را بگیرید و همچنان قدرتمند عمل کند.
فریم ورک ها در زبان های برنامه نویسی بسیار پرکاربرد و حیاتی هستند. در واقع در برنامه نویسی بسیاری از توسعه دهندگان میتوانند کدهای خود را به کمک فریم ورک ها ایجاد کنند که باعث افزایش سرعت و امنیت خواهد شد.
زبان برنامه نویسی دارت توسط گوگل تولید شد. این زبان برنامه نویسی به روی کار آمد تا ایرادات مربوط به جاوااسکریپت را حل کند و باعث افزایش امنیت و صرفه جویی در حافظه شود. درواقع دارت آمد تا با جاوااسکریپت به طور مستقیم رقابت کند که نتوانست. برنامه نویسی دارت منتقدین بسیاری را به همراه داشت ولی در عین حال هنوز هم قدرتمند به جلو حرکت میکند.
فریم ورک لاراول یکی از محبوبترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی php میباشد که موردپسند بیشتر توسعه دهندگان میباشد. در واقع لاراول متن باز است و یکی از کاربردی ترین فریم ورک ها در دنیای برنامه نویسی است.
زبان برنامه نویسی سوئیفت برای حل برخی از خطاهای objective-c تولید شد وهدف آن بود که خطاهای بیشتری تولید نشود. سوئیفت یکی از زبان های برنامه نویسی که موردپسند توسعه دهندگان قرار گرفت. البته سوئیفت بیشتر برای محصولات اپل طراحی شد. در زبان های برنامه نویسی، سوئیفت هم یکی از بهترین ها تلقی میشود.
فریم ورک سیمفونی یکی از محبوبترین فریم ورک ها در جهان است. این فریم ورک متعلق به زبان برنامه نویسی PHP میباشد. در زبان های برنامه نویسی، سیمفونی یکی از آن فریم ورک ها میباشد که نظر بسیاری از توسعه دهندگان را به خود جلب کرده است.
اچ تی ام ال یک زبان نشانه گذاری است که در دنیای برنامه نویسی بسیار کاربردی میباشد. در این حد که بدون اچ تی ام ال هیچ زبان برنامه نویسی علنا بدرد نخواهد خورد. چرا که خروجی تمام زبان های برنامه نویسی به صورت html میباشد و مرورگرها فقط اچ تی ام ال را میشناسند.
سی اس اس و اچ تی ام ال مکمل یکدیگر هستند و به هیچ عنوان یک زبان برنامه نویسی نیستند و نخواهند بود. در واقع html ساختار صفحات وب را ایجاد میکند و css هم به ظاهر آن رنگ و جلا میبخشد. اما این را هم بدانید که برنامه نویسی بدون سی اس اس و اچ تی ام ال، غیرممکن است. پس اگر میخواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید، باید اول html و css را یاد بگیرید.
جاوا اسکریپت به صفحات وب رفتار و نقش میبخشد. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی است که وابسته به اچ تی ام ال و سی اس اس میباشد. توسعه دهندگان این سه را یک مثلث جدایی ناپذیر مینامند. در واقع جاوا اسکریپت باعث ایجاد انیمیشن ها و حرکات عناصر در صفحات وب میشود.
فریم ورک زند یکی از فریم ورک های زبان برنامه نویسی php میباشد که کاربردهای مختلفی را دارد. البته محبوبیت زند به اندازه لاراول و کدایگنایتر نیست ولی توسعه دهندگان زیادی در برنامه نویسی از این فریم ورک استفاده میکنند.
فریم ورک کدایگنایتر یکی از فریم ورک هایی است که در زبان php به آن پرداخته شده است. یکی از محبوبترین فریم ورک ها در دنیای برنامه نویسی میباشد که از سال 2006 رونمایی شد. توسعه دهندگان زیادی از این فریم ورک در دنیای برنامه نویسی خود، از آن استفاده میکنند.
© IMAHOO 2019 حقوق محفوظ است Designed BY IMAHOO