خانه هوشمند یک مجموعه خانگی مناسب است که در آن می توان وسایل را بطور خودکار از راه دور از هر مکان متصل به اینترنت در جهان با استفاده از تلفن همراه یا دستگاه های شبکه ای دیگر کنترل کرد. یک خانه هوشمند دارای دستگاههای خود از طریق اینترنت است و کاربر می تواند عملکردهایی از قبیل دسترسی امنیتی به منزل، دما، روشنایی و سینمای خانگی را کنترل کند.
دستگاه های خانه هوشمند به یکدیگر متصل شده و از طریق یک نقطه اصلی، یک تلفن هوشمند تبلت، لپ تاپ یا کنسول بازی قابل دسترسی هستند. قفل درب، تلویزیون، ترموستات، مانیتور منزل دوربین، چراغ و حتی وسایلی مانند یخچال را می توان از طریق یک سیستم اتوماسیون خانه هوشمند کنترل کرد. این سیستم بر روی موبایل یا دستگاه های شبکه ای دیگر نصب شده است و کاربر می تواند برای اجرای برخی تغییرات برنامه زمانی ایجاد کند.
بازار جهانی هوشمندسازی منزل و خانه، در سال 2016 ارزش تخمینی حدود 36 میلیارد دلار داشت و با رشد روزافزون دستگاههای مجهز به اینترنت، پیش بینی شده است که این بازار تا سال 2020 می تواند به 80 میلیارد دلاری برسد. با این حال، هوشمندسازی منزل به دلیل تسهیل، بر خلاف طبیعت مبتنی بر ضرورت، با چالش هایی روبرو شده است.
تعریف رسمی از smarthome وجود ندارد. هیچ کس شرکت smarthomes را اختراع نکرده است و نه می توانند ادعای تسلط کامل در این زمینه را داشته باشند. فناوری Smarthome هنوز در مراحل ابتدایی خود است. حتی در بین کسانی که آن را پذیرفته اند، یک شخصیت بسیار متفاوت می تواند متفاوت از دیگری باشد. تفاوت ها شامل دستگاه های هوشمند در خانه است و حتی تعداد بسیاری از این دستگاه ها در آن وجود دارند.
در واقع هسته اصلی آن، احتمالاً به عنوان یک محوطه نشیمن با فناوری متصل به منظور ارتقاء منزل به بهترین وجه تعریف شده است. این می تواند شامل ترموستات هوشمند، چراغ های هوشمند شاخه های هوشمند یا پریز برق، حباب های هوشمند و قفل ها یا دستیاران صوتی مانند دستیار Google و الکسا باشد. این می تواند ترکیبی از موارد فوق، تمام موارد فوق باشد یا کاملاً دستگاه های هوشمند دیگری باشد.
آنچه که برای شما بسیار مهیج است دانستن اینکه دستگاههای هوشمند مختلف چه کاری انجام می دهند، چه امکاناتی وجود دارد و چقدر می خواهید هزینه کنید، است.
خانه های هوشمند امروزه به عنوان یکی از بخشهای مهم سیستمهای مدیریت جامع ساختمان یا همان BMS مورد توجه واقع شدهاند. خانه های هوشمند با هدف ایجاد آسایش و امنیت برای کاربران به سرعت در حال توسعه می باشند. امروزه تکنیکهای مختلفی برای اتوماسیون ساختمانهای بزرگ بکار گرفتهمیشود. از قبیل کنترل نور، کنترل دما، کنترل درها و پنجرهها و پردهها و یا سیستمهای امنیتی و مدار بسته و غیره.
سیستم مدیریت هوشمند ساختمان با بکارگیری از آخرین تکنولوژی ها در صدد آن است که شرایطی ایده آل، همراه با مصرف بهینه انرژی در ساختمان ها پدید آورد.
این سیستم ها ضمن کنترل بخشهای مختلف ساختمان و ایجاد شرایط محیطی مناسب با ارائه سرویس های همزمان، سبب بهینه سازی مصرف انرژی، سطح کارایی و بهره وری سیستم ها و امکانات موجود در ساختمان می شود.
کنترل و دسترسی به سیستم با استفاده از نرم افزارهای مربوطه از هر نقطه در داخل ساختمان و خارج از آن از طریق اینترنت مقدور می باشد.
خانه هوشمند از آن دسته از مزیت هایست که خیالتان را از بابت روشن ماندن چراغ، اجاق گاز یا سایر دستگاه ها راحت می کند بدین صورت که دیگر نیازی نیست نیمه مسیر به خانه بازگشت و به راحتی میتوان از فواصل دور روی لوازم خانه مدیریت و نظارت داشت.
بنابراین با دارا بودن یک خانه هوشمند بدون نگرانی از شرایط خانه می توان خانه را ترک کرد و از مکان دیگر به کنترل محیط خانه پرداخت.
ما قصد داریم تعریفی از خانه هوشمند و ویژگی های آن را بیان کنیم و سپس عملکرد سیستم های هوشمندساز خانه و میزان هوشمند سازی خانه در ایران را بررسی کنیم.
اگر شما هم علاقه به داشتن خانه های هوشمند هستید پیشنهاد می کنیم این مقاله را دنبال کنید.
سرچشمه خانه های هوشمند
با انتشار پروتکل x-10 در سال 1975، یک پروتکل ارتباطی برای هوشمندسازی منزل، خانه هوشمند بوجود آمد. پروتکل x10 فرکانس رادیویی 120 کیلوهرتز (RF) را پشت سر هم می گذارد و اطلاعات دیجیتالی را بر روی سیم کشی برقی موجود در خانه به محل های خروجی یا سوئیچ های قابل برنامه ریزی ارسال می کند. این سیگنالها دستورات را به دستگاههای مربوطه منتقل می کنند و نحوه و زمان عملکرد دستگاه ها را کنترل می کنند. به عنوان مثال یک فرستنده می تواند سیگنال را در امتداد سیم کشی برقی خانه ارسال کند و به یک دستگاه می گوید در یک زمان خاص روشن شود.
با این حال، از آنجا که سیم کشی برق به خصوص عاری از خاموش شدن صدای "باند رادیویی" نیست، X10 همیشه به طور کامل قابل اعتماد نبود. سیگنال ها از بین می روند و در بعضی موارد سیگنال مدارهایی که به قطب های مختلف سیم کشی می شوند، عبور نمی کنند، ایجاد میشود.
عملکرد سیستم های هوشمندساز خانه:
سیستم هوشمندساز خانه به طور معمول از طریق اینترنت به یک هاب مرکزی متصل می شود و سپس شما با استفاده از یک رابط کاربری می توانید به سیستم مورد نظر متصل شوید و از آن استفاده کنید.
رابط کاربری اصلی سیستم می توان به شکل های مختلفی در اختیار شما قرار گیرد که اغلب آن ها بر روی دیوار نصب می شود یا دررایانه، لپتاپ، تبلت و گوشی هوشمند در دسترس می باشد. در نتیجه شما محدویتی برای داشتن دسترسی به سیستم ندارید و به راحتی کنترل امور را در دست می گیرید. از نظر امنیت این سیستم امنیت بسیار بالایی دارد ولی برای بالاتر بودن امنیت سیستم رمز عبور خود را به سایراطرافیان نگویید در این صورت احتمال هک و نفوذ به سیستم مرکزی بسیار کم خواهد بود.
آیا خانه های هوشمند واقعاً ایمن هستند؟
در سال2017، غول خرده فروشی آنلاین آمازون برنامه های خود را برای معرفی یک سیستم خانه هوشمند اعلام کرد که به پیک ها اجازه می دهد تا درهای مشتری خود را باز کرده و بسته هایی را در داخل خود باقی بگذارند. در این اطلاعیه نگرانی های زیادی درباره امنیت ایجاد شده است و در اینجا، ماریا توریسی، مدیر توسعه تجارت در اتوماسیون JMartans، توضیح داده است که چگونه فن آوری های هوشمند می توانند خانه ها را ایمن تر کنند.
فناوری اولیه خانه های هوشمند سالهاست که وجود دارد، اما اخیراً مفهوم اینترنت اشیاء (IoT) را جلب کرده است. اکنون بازار جهانی هوشمندسازی خانگی با نرخ بی سابقه ای در حال گسترش است و پیش بینی می شود تا سال 2022 به بیش از 53 میلیارد دلار برسد.
از روشنایی هوشمند گرفته تا ترموستات هوشمند. هوشمندسازی منازل و خانه ها، می تواند موجب صرفه جویی قابل توجهی شود. زیرا این فناوری اطمینان حاصل می کند که خانه های ما از انرژی غیرضروری غافل نشوند.
علاوه بر زندگی سبزتر، خانه های هوشمند به صاحبان خانه اجازه می دهند فعالیت ها را در زمان واقعی، چه در خانه و چه در آن طرف دنیا، نظارت کنند. این امر به این دلیل است که سیستم های هوشمندسازی خانگی به کاربران این امکان را می دهند تا همه وسایل خود مانند ردیاب های حرکتی و دوربین های مداربسته را به لپ تاپ یا دستگاه تلفن همراه وصل کنند.
معایب سیستم های هوشمند ساز خانه:
موضوع غیر قابل تکذیب است که هر دستگاه ساخت بشر دارای مشکل و خطا نیست، حال سیستم های هوشمند ساز خانه هم از این موضوع مستثنا نیستند. این سیستم ها با تمام آسایش، راحتی و لذت استفاده از تکنولوژی که به شما هدیه می دهند، معایب و مشکلاتی هم دارند.
معمولا دو نگرانی عمده برای پیاده سازی این سیستم برای کاربران وجود دارد.
مورد اول هزینه نسبتا گرانی برای طراحی و پیاده سازی این نوع سیستم است. این نوع سیستم ها به دلیل نوع خاص طراحی در بازار از دسته گران ترین دستگاه ها شناخته می شوند. پس مطمئنا چنین سیستم هایی برای خانه هایی که با هزینه اقتصادی ساخته می شوند زیاد مناسب نیست و همچنین اگر خودتان سازنده خانه هستید باید این نکته را در نظر بگیرید که قیمت خانه های هوشمند بالا خواهد رفت در این صورت احتمال فروش خانه هوشمند با قیمتی مناسب پایین می اید.
مورد دوم نیاز غیر قابل انکار این سیستم ها به شبکه wifi است که احتمال هک یا نفوذ افراد خرابکار به این نوع سیستم ها وجود دارد هر چند که در این سال های اخیر با رشد تکنولوژی درصد این حملات بسیار کم شده است اما هنوز احتمال این نوع حملات وجود دارد چرا که در هیچ سیستمی در هیچ جای دنیا به طور مطلق ایمن نیست.
خانه های هوشمند بی شک امکانات بسیار وسیعی در اختیار کاربران خود میگذارند به طور که موارد بسیار مختلفی در بر میگیرند که برخی از آن ها عبارت اند از:
سیستم های تهویه هوا و گرمایشی:
با استفاده از دستگاه کنترل و مدیریت می توانید قبل از ورود به خانه از راه دور دمای خانه را متناسب با فصل به هر درجه از گرما یا سرما تنظیم کنید که لحظه ورودتان هوای خانه مطلوب و لذت بخش شده باشد.
سیستم روشنایی:
این سیستم شامل یک شبکه گسترده است که به شما اجازه می دهد تمامی چراغ های خانه را به راحتی مدیریت می کند.
سیستم کنترل اقامت خانه:
با این سیستم می توانید شرایط کلی خانه و انرژی های مورد استفاده در محیط خانه را مدیریت کنید. برای مثال : با این سیستم می توان انرژی سلول های خورشید را در وسط روز برای روشن شدن ماشین لباسشویی به کار برد.
سیستم امنیت خانه:
این نوع سیستم ها خودشان به خودی خود از دسته سیستم های هوشمند هستند حال با ادغام این سیستم با سیستم های هوشمند ساز خانه امکانات بهتری در اختیار کاربران میگذارد نظیر کنترل تمام قفل های در و پنچره ها یا دیدن تمامی دوربین ها از راه دور که برای این کار فقط کافیست با اتصال به اینترنت و استفاده از رابط کاربری مخصوص این نظارت ها را بر خانه داشته باشید یا حتی اگر افراد خاصی (افراد سالمند یا نوزاد و یا بچه های کم سن) در خانه داشته باشید می توانید به صورت مدام وضعیت خانه را بررسی کنید.
سیستم مراقبت از معلولین و افراد سالمند:
این سیستم از حضور این افراد در آسایشگاه ها خلاص میکند به صورتی که این سیستم ها مخصوص راحتی و امنیت این افراد طراح می شوند. این سیستم با اندازه گیری مدام علائم حیاتی و سلامت این افراد و بررسی دقیق بهداشت فردی باعث ایجاد استقلال در آن ها می شود و به این افراد در امور شخصی، ارائه کمک اضطراری، امنیت، پیشگیری از سقوط و موارد زیادی از این قبیل یاری می رساند.
سیستم نظارت بر دود و گاز:
این سیستم یکی از مهم ترین سیستم های ایمنی خانه است که به صورت خودکار می تواند وضعیت خانه را بررسی کند و نشتی گاز یا با تشخیص دود در خانه از بروز اتفاقات ناگوار جلوگیری کند و به ایستگاه های آتش نشانی اطلاعات رسانی کند.
سیستم اندازه گیری کیفیت هوا:
این سیستم در کوتاه ترین مدت سطح آلودگی هوا در قسمت های مختلف شهر را اندازه گیری کرده و سالم ترین مسیر را تعیین می کند. این ویژگی برای خانواده هایی که کودک یا افرادی دارای شرایط خاص دارند می تواند بسیار مفید باشد.
سیستم آشپز خانه هوشمند:
سیستم آشپز خانه هوشمند همان طور که از نامش مشخص است مربوط به آشپز خانه بوده و به سایر سیستم های هوشمند نظیر آمازون الکسا و گوگل متصل می شود و دستورات پخت مختلف و.... را به شما پیشنهاد می کند. همچنین مدیریت ماشین ها و دستگاه های دیگر نظیر ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، قهوه جوش، یخچال، اجاق گاز و غیره ... را به عهده می گیرد و یا می توانید خودتان از هر جایی که هستید آن ها را مدیریت کنید.
سیستم صوتی هوشمند:
این سیستم هم یکی دیگر از سیستم های هوشمند ساز خانه است که با اتصال به اینترنت می توانید آن سبک از موسیقی هایی که مورد علاقه شماست را دانلود و پخش کند. همچنین می توانید از هر جایی که باشید خودتان بر عملکرد این سبستم نظارت داشته باشد.
هوشمند سازی خانه در ایران:
حال اگر از آن دسته افراد هستید که علاقه مند به هوشمند سازی خانه خود دارید شرکت هایی مختلفی هستند که این سرویس ها نظیر این موارد که بالا ذکر شد موارد مختلف دیگر بسته به نیاز و علاقه شما در اختیارتان قرار می دهند.
نصب پیاده سازی این امکانات، هزینه های خاص خود را داراست پس هر چه سرویس های بیشتری انتخاب کنید هزینه های بیشتری بابت هر کدام باید پرداخت کنید. در کل هر شرکتی برای تامین هزینه ها روش های مختلفی دارد اما اغلب آن ها متناسب با متراژ هزینه های خود را اعلام میکند. همچنین فارغ از این که خانه شما در حال ساخت است یا کامل ساخته شده و چند سال سن دارد در تمامی مراحل امکان هوشمند سازی وجود دارد.
حال شما باید این نکات را نیز در نظر بگیرید که اجرای سیستم هوشمند ساز هزینه های نسبتا بالایی دارد که این موضوع می تواند روی قیمت خانه تاثیر زیادی بگذارد.
بنابراین در صورتی که شما هم دنبال هوشمند سازی خانه خود هستید، بهتر است ضمن در نظر گرفتن بودجه خود نیازمندی هایتان را اولویت بندی کنید تا برای انتخاب سرویس ها و سیستم های هوشمند ساز به مشکل مواجه نشوید.
بسیاری از ترس های مربوط به ویژگی های هوشمندسازی منزل، مانند قفل های هوشمند، مبتنی بر نگرانی از ساخت خانه های ما در برابر تهدیدات امنیتی است. مانند هر چیزی که به اینترنت متصل باشد، البته این یک خطر است، اما چقدر احتمال دارد؟
اگر سطح آسیب پذیری در زمان مناسب انجام شود، بله، یک هکر اختصاصی می تواند قفل هوشمند یک خانه را باز کند. با این وجود، عادلانه خواهد بود كه بگوییم كه این كار بسیار دشوارتر از آن است كه كسی به یك روش سنتی وارد خانه شود.
برای کاهش احتمال حمله سایبری، صاحبان خانه باید اطمینان حاصل کنند که جدیدترین نرم افزار به روز شده دستگاه های هوشمند خود را دارند. صاحبان خانه همچنین باید اطمینان حاصل کنند که دستگاه از نظر جسمی دستکاری نکرده است و محدودیتی که می تواند دسترسی فیزیکی به آن داشته باشد.
مهمتر از همه، صاحبان خانه باید در نظر داشته باشند که سیستم های اتوماسیون خود را از کجا خریداری می کنند و یک منبع مطمئن را انتخاب می کنند. خرید وسایل و تجهیزات قبلی که متعلق به آنها بود، صاحبان خانه را در معرض خطر ادغام دستگاه هایی قرار داده اند که با آنها دست و پنجه نرم کرده اند.
تحولاتی مانند کلید هوشمند، با هدف آسانتر کردن زندگی ما و اطمینان از ایمنی بسته های خود به ما، مورد اعتماد است. به همین ترتیب، سیستم های هوشمندسازی خانگی نه تنها می توانند خانه های ما را برای پایداری، راحت تر و ارزان تر جلوه دهند، بلکه یک لایه امنیتی بیشتر به صاحبان خانه نیز ارائه می دهند.
خانه هوشمند چیست! این سوال به ظاهر ساده، بسته به اینکه از چه کسی می پرسید، پاسخ های مختلفی دارد. به طور خلاصه، "خانه هوشمند" اقامتگاهی است که مجهز به تعدادی دستگاه است که وظایف را بطور معمول توسط انسان ها انجام می دهد. بعضی از آنها درون خود سازه ساخته شده اند و بعضی دیگر بعداً اضافه می شوند و صاحبان خانه آنها را با دستورات صوتی یا با هوش مصنوعی اداره می کنند.
برای برخی از مالکان خانه ، تبدیل یک خانه به یک خانه هوشمند می تواند به سادگی خرید یک بلندگو متصل باشد. برای سایرین، این امر می میتواند شامل ارتباط چندین محصول مختلف از جمله بلندگو، دوربین، رایانه، تلفن هوشمند، تلویزیون، سیستم های امنیتی، لوازم و ... باشد.
چرا باید یک خانه هوشمند داشته باشم؟
حال که توضیح دادیم یک خانه هوشمند چیست، چرا باید خانه خود را با محصولات خانگی هوشمند یا متصل تنظیم کنید؟
صرفه جویی در مصرف انرژی (و پول) در خانه هوشمند
برای بسیاری از افراد، نیروی محرکه ایجاد خانه هوشمند پتانسیل صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه با سیستم های گرمایش خودکار و تهویه مطبوع است. ترموستاتهای هوشمند، گرما و سرمایش یک خانه را به سرعت و به صورت کاملا دقیق، خودکار می کنند. این مورد، معمولاً صورتحساب برقی صاحبان را کاهش می دهد. سایر محصولات مانند چراغ های متصل شده و وسایل ارتباطی می توانند با خاموش کردن دستگاه در هنگام استفاده، از انرژی کمتری استفاده کنند. این نوع محصولات باید در لیست خانه هوشمند هر کسی باشد.
امنیت بهتر در هوشمندسازی منازل و خانه ها
در حالی که می توانید برای محافظت از خانه خود سیستم های زنگ خطر را خریداری کنید، خانه های هوشمند می توانند امنیت بیشتری را به شما ارائه دهند. چراغ های متصل، دوربین و حتی میله های درب می توانند به خانه ای امن تر کمک کنند. اگر تنها خانه هستید و کسی خانه شما را بررسی کرده است تا ببیند آیا آنها می توانند وارد شوند، داشتن این نوع وسایل ممکن است آنها را بترساند.
رسیدگی به کارهای منظم خانگی در یک خانه ی هوشمند
اگر می خواهید برخی از کارهای خسته کننده مراقبت از خانه را از دست خود خارج کنید، لوازم خانگی می توانند با عملکرد خانه هوشمند همراه شوند. یک ماشین لباسشویی را تصور کنید که به طور خودکار چرخه شستشو را شروع می کند، یا یخچالی که شیر را به صورت آنلاین سفارش می دهد وقتی که حس میکند چیزی در یخچال کم است.
خانه هوشمند، خانه را سرگرم کننده تر می کند.
اگر خانه ای برای تعطیل و استراحت نباشد، خانه ای هوشمند نیز چیست؟ این فناوری می تواند شما را به شیوه های جدید و هیجان انگیز سرگرم و آگاه نگه دارد. بلندگوهای متصل، همراه با دستیاران دیجیتال مبتنی بر هوش مصنوعی، می توانند موسیقی پخش کنند، نمرات ورزشی ارائه دهند و حتی می توانند به شما در کنترل سایر دستگاه های متصل نیز کمک کنند. دستگاه های متصل نیز می توانند فیلم خوبی را برای تماشای فیلم، چه در خانه و چه در یک سینمای واقعی پیدا کنند.
جوانب مثبت و منفی خانه هوشمند و هوشمندسازی خانه و منازل افراد:
یكی از مهمترین مزایای هوشمندسازی منزل، آرامش خاطر برای صاحبان خانه است و به آنها این امکان را می دهد كه از راه دور خانه های خود را رصد كنند. با خطرات از قبیل یك قهوه ساز فراموش شده كه روی گاز مانده یا دیگر موارد بحرانی، مقابله می كند.
لوازم خانگی نیز برای افراد مسن مفید است، نظارت را فراهم می کند که می تواند به افراد سالخورده کمک کند تا به جای مراجعه به خانه سالمندان یا نیاز به مراقبت در منزل، به راحتی و با خیال راحت در خانه بمانند.
با کمال تعجب، خانه های هوشمند می توانند ترجیحات کاربر را در خود جای دهند. به عنوان مثال به محض ورود به خانه، درب گاراژ شما باز می شود، چراغ ها روشن می شوند، شومینه روشن می شود و آهنگ های مورد علاقه شما شروع به پخش در بلندگوهای هوشمند شما خواهد کرد.
هوشمندسازی خانگی به مصرف کنندگان در بهبود بهره وری کمک می کند. به جای ترک تهویه مطبوع در تمام طول روز، یک سیستم خانه هوشمند می تواند رفتارهای شما را بیاموزد و مطمئن شود که در زمان ورود به خانه از محل کار، خانه خنک شده است. در مورد لوازم خانگی هم همینطور است. با داشتن یک سیستم آبیاری هوشمند، چمن شما فقط در صورت نیاز و با مقدار دقیق آب لازم آب می شود. با اتوماسیون منزل، از انرژی، آب و سایر منابع با کارآیی بیشتری استفاده می شود که به صرفه جویی در منابع طبیعی و همچنین در هزینه برای مصرف کننده کمک می کند.
با این حال، سیستم های هوشمندسازی خانگی تلاش کرده اند تا بخشی از این امر به دلیل ماهیت فنی به عنوان اصلی تبدیل شوند. اشکال در خانه های هوشمند پیچیدگی درک شده آنهاست. برخی از افراد با فناوری مشکل دارند یا با اولین دلخوری از آن کنار می روند. تولیدکنندگان و اتحاد خانه های هوشمند در تلاشند تا برای کاهش پیچیدگی و بهبود تجربه کاربر، آن را برای کاربران از انواع و سطوح فنی لذت بخش و سودمند کنند.
برای اینکه سیستم های هوشمندسازی خانگی واقعاً مؤثر باشند، دستگاه ها باید بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را تولید کرده است، با استفاده از همان پروتکل یا حداقل مکملی، مکمل عملکرد باشند. از آنجا که این بازار نوپا است، هنوز هیچ استاندارد طلایی برای هوشمندسازی منزل وجود ندارد. با این حال، اتحادهای استاندارد برای اطمینان از قابلیت همکاری و یک تجربه کاربری یکپارچه با تولیدکنندگان و پروتکل ها همکاری می کنند.
مسئله مهم دیگر امنیت خانه هوشمند است. اگر هکرها بتوانند به یک دستگاه هوشمند نفوذ کنند می توانند به طور بالقوه چراغ و آلارم را خاموش کرده و درها را باز کنند و یک خانه را بی دفاع از آن خارج کنند. علاوه بر این، هکرها به طور بالقوه می توانند به شبکه صاحبخانه دسترسی پیدا کنند و منجر به حملات بدتر یا پیکربندی اطلاعات شوند. در اکتبر سال 2016، بخش هایی از اینترنت را در یک سری از حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) با استفاده از دوربین های ضعیف، DVR ها و روترها به عنوان نقاط ورود پایین آورده شد.
علاوه بر امنیت، بسیاری از مخالفان خانه هوشمند نگران حریم خصوصی داده ها هستند. در حالی که تولید کنندگان دستگاه های هوشمند خانه و سیستم عامل ممکن است داده های مصرف کننده را برای تطبیق بهتر محصولات خود و یا ارائه خدمات جدید و پیشرفته به مشتریان، جمع آوری کنند، اعتماد و شفافیت برای سازندگان اعتماد به نفس کاربران محصولات هوشمند خود بسیار مهم است.
خصوصیات خانه های هوشمند
لوازم خانگی هوشمند دارای مهارتهای یادگیری خودکار هستند که به موجب آن می توانند برنامه های صاحبخانه را یاد بگیرند و در صورت لزوم تنظیم کنند. خانه های هوشمند با امکان کنترل روشنایی به صاحبان خانه امکان می دهند مصرف برق را کاهش دهند و از این طریق از پس انداز هزینه های مربوط به انرژی بهره مند شوند. برخی از سیستم های اتوماسیون منزل در صورت شناسایی هر حرکتی در خانه در حین دور بودن، به صاحب خانه هشدار می دهند و برخی در صورت بروز شرایط قریب الوقوع می توانند با آتش نشانی تماس بگیرند. پس از اتصال این وسایل هوشمند نمونه ای از آنچه ما از فناوری اینترنت اشیا (IoT) می نامیم، داریم.
خانه های هوشمند می توانند دارای سیستمهای بی سیم یا سخت کار باشند. سیستم های بی سیم مقرون به صرفه بوده و نصب آن ساده تر است در حالی که سیستم های سخت افزاری به عنوان قابل اطمینان تر دیده می شوند و معمولاً هک کردن آنها سخت تر است. در حالی که سیستم های سخت افزاری نیز از گزینه های بی سیم گران تر هستند، اما نصب یک سیستم سخت افزاری می تواند ارزش فروش یک خانه را افزایش دهد. نصب اتوماسیون منزل بی سیم با امکاناتی مانند روشنایی هوشمند، کنترل آب و هوا و امنیت می تواند هزینه های کمی داشته باشد. در همین حال، گزینه های لوکس و سخت کوش می تواند هزینه های هنگفتی را برای صاحبان خانه داشته باشد.
نحوه کار خانه های هوشمند / اجرای خانه هوشمند
خانه های تازه ساخته شده اغلب با زیرساخت های خانه هوشمند ساخته می شوند. از طرف دیگر خانه های قدیمی تر با استفاده از فناوری های هوشمند می توانند دوباره ساخته شوند. در حالی که بسیاری از سیستم های خانه هوشمند هنوز هم با X10 یا Insteon کار می کنند، بلوتوث و Wi-Fi محبوبیت زیادی پیدا کرده اند.
Zigbee و Z-Wave دو رایج ترین پروتکل ارتباطات اتوماسیون خانگی هستند که امروزه در حال استفاده هستند. هر دو فن آوری شبکه مش، از سیگنال های رادیویی کم توان برای برد کوتاه برای اتصال سیستم خانه های هوشمند استفاده می کنند. اگرچه هر دو برنامه های خانگی هوشمند را هدف قرار می دهند، اما Z-Wave دارای مسافت 30 متر تا 10 متر از Zigbee است، البته Zigbee اغلب پیچیده تر این دو است. تراشه های Zigbee از چندین شرکت موجود است، در حالی که تراشه های Z-Wave فقط از Sigma Designs در دسترس هستند.
یک خانه هوشمند وسایل و لوازم هوشمند نیست، بلکه مواردی هستند که برای ایجاد یک شبکه از راه دور قابل کنترل با یکدیگر کار می کنند. همه دستگاه ها توسط یک کنترلر اصلی اتوماسیون منزل کنترل می شوند که اغلب به آن هاب خانه هوشمند گفته می شود. هاب خانگی هوشمند یک دستگاه سخت افزاری است که به عنوان نقطه اصلی سیستم خانه هوشمند عمل می کند و قادر به حس کردن، پردازش داده ها و ارتباط بی سیم است. این برنامه تمام برنامه های مختلف را به یک برنامه خانه هوشمند متصل می کند که توسط صاحبان خانه قابل کنترل است.
در سناریوهای ساده خانه هوشمند، رویدادها می توانند به موقع شروع شوند. رویدادهای زمانبندی شده بر اساس یک ساعت انجام می شوند. برای مثال، پایین آمدن پرده ها در ساعت 6 بعد از ظهر. در حالی که وقایع ایجاد شده به عملکرد در سیستم خودکار بستگی دارد. به عنوان مثال، هنگامی که تلفن هوشمند مالک به درب نزدیک می شود، قفل هوشمند قفل می شود و چراغ های هوشمند روشن می شوند.
یادگیری ماشین و هوش مصنوعی (AI) به طور فزاینده ای در سیستم های خانه هوشمند رایج می شوند و به برنامه های اتوماسیون منزل اجازه می دهند تا با محیط خود سازگار شوند. به عنوان مثال سیستم های فعال شده با صدا شامل دستیاران مجازی هستند که خانه هوشمند را به ترجیحات و الگوهای ساکنین یاد می گیرند و شخصی سازی می کنند.
بسیاری از همان فناوریهای هوشمند استفاده شده در خانه هوشمند در ساختمانهای هوشمند اعم از روشنایی، انرژی، گرمایش و تهویه هوا و سیستمهای دسترسی و امنیت و ساختمانها مستقر می شوند.
به عنوان مثال، یک ساختمان هوشمند می تواند با استفاده از سنسورهایی که تعداد سرنشینان در یک اتاق را تشخیص می دهند، هزینه های انرژی را کاهش دهد. اگر سنسورها یک اتاق کنفرانس کامل را تشخیص دهند و یا گرمای هوا را کم کنند اگر همه افراد در روز برای خانه به خانه رفته باشند، دما می تواند به طور خودکار تنظیم شود، هوا را خنک کند.
ساختمانهای هوشمند همچنین می توانند به شبکه هوشمند وصل شوند. در اینجا، مؤلفه های ساختمان هوشمند و شبکه الکتریکی می توانند "صحبت کنند" و "گوش" دهند. با استفاده از این فناوری، توزیع انرژی می تواند به صورت کارآمد اداره شود، تعمیر و نگهداری می تواند فعالانه انجام شود و قطع برق با سرعت بیشتری پاسخ می یابد.
فراتر از این مزایا، ساختمان هوشمند می تواند از مزایای نگهداری پیش بینی کننده به صاحبان ساختمان و مدیران استفاده کند. به عنوان مثال سرایداران هنگامی که سنسورهای استفاده صابون یا حوله کاغذی را کنترل کنند، می توانند لوازم حمام را دوباره پر کنند. یا تعمیر و نگهداری و خرابی در سیستمهای برودتی، آسانسور و سیستمهای روشنایی قابل پیش بینی است.
فناوری خانه هوشمند، که اغلب به عنوان اتوماسیون منزل یا خانه های داخلی نیز شناخته می شود (از لاتین "domus" به معنای خانه) است، با داشتن امکان کنترل دستگاههای هوشمند، اغلب توسط یک برنامه خانه هوشمند در خانه، امنیت، راحتی و راندمان انرژی صاحبان خانه را فراهم می کند. تلفن هوشمند یا دستگاه های شبکه دیگر. بخشی از اینترنت اشیاء (IoT)، سیستم های هوشمند خانه و دستگاه ها اغلب با هم کار می کنند، داده های مصرف کننده را در بین خود به اشتراک می گذارند و اقدام به خودکار سازی بر اساس ترجیحات صاحبان خانه می کنند.
مراحل هوشمندسازی خانه:
مشاوره به صورت حضوری، تلفنی
در ابتدا مشتریان گرامی به صورت تلفنی مشاوره میگیرند و در صورت در اختیار گاشتن اطلاعات در رابطه با خانه هوشمند و تجهیزات آن، قرار حضوری برقرار میشود که طرفین در رابطه با یک خانه هوشمند و هر آنچه که لازم است صحبت میکنند.
بازدید از خانه یا ساختمان
خب به مرحله دوم از خانه هوشمند خواهیم رسید. بازدید از خانه یا ساختمان، دومین مرحله ی شروع یک خانه هوشمند میباشد.
کارشناسان، خانه را بازدید میکنند تا تمامی وجوه آن را ببینند و براساس آن بتوانند بهترین امکانات خانه هوشمند و یا مناسب ترین تجهیزات را معرفی کنند. در واقع برای راه اندازی یک خانه هوشمند، این مرحله بسیار مهم است. چون قیمت و نوع تجهیزات در این قسمت مشخص میشود.
انتخاب بهترین روش ها برای هوشمندسازی خانه
خب در این مرحله، کارشناسان با توجه به مرحله ی قبل، بهترین روشها را برای راه اندازی یک خانه هوشمند در نظر میگیرند و بر اساس نیازهای خانه، میتوانند آن را به سمت یک خانه هوشمند سوق دهند.
طراحی سیستم خانه هوشمند
خب در مرحله ی طراحی سیستم خانه هوشمند، همانطور که از نامش مشخص است یعنی اینکه در حال پیاده سازی پلن و نقشه ای برای طراحی خانه هوشمند هستند. این پلن و طرح کشیده و برنامه ریزی میشود. به صاحبخانه نشان داده میشود. در صورت پذیرفتن، گام اول برای راه اندازی خانه هوشمند شروع میشود.
عقد قرارداد و امضای دوطرفین
خب به مرحله عقد قرارداد رسیدیم. هر دوطرفین قرارداد، قرارداد را خوانده، امضا میکنند و براساس مفاد قرارداد، هوشمندسازی خانه شروع میشود.
شروع مراحل نصب و راه اندازی خانه هوشمند
خب کارشناسان خانه هوشمند در این مرحله شروع به اجرای پلن ها و نقشه های خود میکنند و براساس نیاز خانه، تجهیزات را نصب میکنند.
در یک خانه هوشمند خوب همه ی این مراحل، به نوبت باید انجام شود تا بتوان خانه ای هوشمند و مرتب را ارائه داد.
آموزش نرم افزار خانه هوشمند
در این مرحله، مرحله ای است که صاحبخانه و اعضای خانه، باید طرز کار با نرم افزار خانه هوشمند را که بر روی گوشی آها نصب میشود را یاد بگیرند. این آموزش توسط کارشناسان، صورت میگیرد. اگر شما میخواهید در خانه ای هوشمند زندگی کنید پس باید بتوانید با نرم افزار و راهکارهای آن کار کنید تا بتوانبد خانه ای هوشمند را کنترل کنید.
خدمات و پشتیبانی بعد از فروش خانه های هوشمند
مرحله ای که خیلی ها فراموش میکنند مرحله آخر است. مرحله پشتیبانی بسیار مهم و حیاتی است. یک خانه هوشمند احتیاج به پشتیبانی و خدمات پس از فروش دارد.
به این معنا که تمامی آپدیت های خانه هوشمند ارسال شود.
تجهیزات خانه هوشمند، در صورت خرابی جایگزین دیگر تجهیزات شوند.
در صورت اضافه یا کم کردن موردی از خانه هوشمند، پیشتیبان متخصص اینکار باید در دسترس باشد و ...
پس برای اینکه خانه ی خود را هوشمند کنید به این نکات بسیار توجه کنید.
امکانات خانه هوشمند:
سیستم روشنایی اتوماتیک در smarthome
لامپ ها و سیستم روشنایی در صورتی که خود فرد در خانه باشد میتواند روشن باشد. اما شما میتوانید دستورات را طوری دهید که زمانی هم که در خانه نیستید برای اینکه کسی شک نکند، سیستم روشنایی به طور اتوماتیک در هر زمانی که میخواهید روشن شود.
در خانه ی هوشمند همه چیز امکان پذیر است.
سیستم روشنایی خانه هوشمند، میتواند بر اساس نور خانه فضای روشنایی خانه را تنظیم کند.
از روشن شدن بی مورد لامپ و چراغ ها جلوگیری میکند.
بی نیاز کردن افراد از خاموش و روشن کردن لامپ و چراغ های خانه
و...
سیستم نورپردازی اسمارت هوم
استفاده از تمام رنگ های RGB
نورپردازی بر اساس مد روز
متناسب کردن خانه با نورپردازی متناسب
یک خانه هوشمند میتواند یک سیستم نورپردازی بسیار قوی و فوق العاده ای را در بر بگیرد.
سیستم پخش صوت و موسیقی در سیستم هوشمند خانگی
در خانه هوشمند میتوانید طوری فرمان ها و دستورات را بدهید که با ورود شما به منزل، موسیقی دلخواهتان پخش شود و همچنین فضای خانه همیشه غرق در موسیقی وو قطعه ای دلنشین شما باشد.
سیستم صوتی هوشمند در خانه های هوشمند بسیار لت بخش و کاربردی است.
سیستم کنترل دما
در سیستم هوشمند کنترل دما در خانه های هوشمند میتوان به این ویژگی بسیار حیاتی و خوب اشاره کرد که وقتی متوجه میشود کسی در خانه نیس سریعا دمای خانه را متعادل میکند تا از مصرف انرژی کاهش یابد.
میتواند هر بخش از خانه را در دماییی جداگانه فعال و تنظیم کند.
کنترل دما از راه دور بوسیله اینترنت
پس یادتان باشد که خانه هوشمند باید بتواند هزینه های شما را کاهش دهد نه افزایش.
سیستم اعلام حریق و نشت گاز
در صورت نشت گاز و یا اعلام حریق، دستگاه هوشمند این تکنولوژی سریعا با آژیر اطلاع رسانی میکند.
وضعیت روشنایی را کنترل میکند که قطع نشود
سریعا شیر گاز را به طور خودکار قطع میکند.
به سیستم های دیگر دسترسی دارد. در صورت لزوم آنها را هم قطع میکند.
سیستم اعلام سرقت خانه های اتوماتیک
اعلام زنگ خطر و آژیر برای اطلاه رسانی به ساکنین
دستکاری سیستم روشنایی برای اینکه به سارق اعلام کند کسی در خانه است. (که در اصل کسی در خانه حضور ندارد).
میتواند به سیستم های دیگر متصل شود و آنها را فعال یا غیرفعال کند و ...
سیستم کنترل تردد در هوشمندسازی خانه ها و ساختمان ها
چک کردن باز یا بسته بودن درب
ارسال فرمان برای باز کردن درب
اطلاع رسانی از طریق پیامک یا آژیر در صورت ورود غیرمجاز
و ...
سیستم دوربین بسته
از طریق دوربین مدار بسته در خانه هوشمند در هر جایی که باشید امکان رویت خانه ی هوشمند خود را خواهید داشت.
ساختمانهای هوشمند
در حالی که هر خانه هوشمند یک ساختمان هوشمند است، اما هر ساختمان هوشمند یک خانه هوشمند نیست. شرکتهای تجاری، صنعتی و ساختمانهای مسکونی با تمام اشکال و اندازه ها - از جمله دفاتر، آسمان خراش ها، ساختمانهای آپارتمانی و دفاتر و اقامتگاههای چند مستأجر - در حال بکارگیری فناوریهای IoT برای بهبود راندمان ساختمان، کاهش هزینه های انرژی و تأثیرات زیست محیطی و اطمینان از امنیت و همچنین بهبود رضایت سرنشینان است.
چراغ های هوشمند و شاخه های هوشمند به اشکال مختلفی عرضه می شوند. لامپ ها و شاخه ها نیازی به دانش نصب ندارند، در حالی که سوئیچ ها و پریزها جایگزین سوئیچ ها و پریزهای سنتی موجود شما هستند که شما انتخاب می کنید به میزان راحتی شما در کار با سیم کشی برق و احتمالاً سن خانه شما بستگی دارد. هرکدام مزایا و کمبودهایی دارند.
لامپ های هوشمند مانند سری Philips Hue دارای طیف وسیعی از رنگ هستند که می توانید در پرواز تغییر دهید. اما برای هر نوری که می خواهید هوشمند شوید به یک مورد نیاز خواهید بود، این بدان معنی است که هزینه می تواند به سرعت اضافه شود. یک سوئیچ چراغ هوشمند، مانند آنهایی که توسط لوترون ساخته شده است، در حالی که می توانید بسیاری از یا همه چراغ های یک اتاق را کنترل کنید، می تواند به اندازه یک لامپ هوشمند یا دو برابر هزینه داشته باشد. اما ویژگی های تغییر رنگ را نخواهید داشت. معمولاً، هر دو گزینه دارای یکپارچه سازی دستیار صوتی است، هرچند که گاهی اوقات یک توپی لازم است.
پریزهای هوشمند و شاخه های هوشمند به طور کلی ویژگی های یکسانی دارند که می تواند شامل اتوماسیون، ادغام دستیار صوتی و نظارت بر انرژی باشد. تفاوت اصلی سهولت نصب و فضای آن است. برای استفاده از پلاگین هوشمند مانند Sonoff، آن را به یک پریز برق وصل کرده و سپس یک دستگاه را به آن وصل کنید. بدون سیم کشی لازم است. اما از محل خروجی شما خارج خواهد شد و بسته به مدل اتاق خود انتخاب خواهید کرد. خروجی هوشمند TopGreener جایگاه موجود را جایگزین می کند، بنابراین سیم کشی درگیر است. اما درست مثل محلهای خروجی فعلی شما با دیوار خواهد بود.
درب و قفل های هوشمند ورود دیجیتال را فراهم می کنند.
این فقط داخل خانه شما نیست که می توانید به تلفن و تبلت خود متصل شوید. با داشتن قفل هوشمندی، کنترل بیشتری بر روی چه کسی می توانید وارد خانه خود شوید. به جای اینکه کلیدها را فقط برای برگرداندن آنها بازگردانید، می توانید دسترسی به قفل خود را به پین یا برنامه دسترسی دهید و هنگامی که دیگر لازم نیست می توانید آن دسترسی را لغو کنید. نصب قفل هوشمند بسیار دشوارتر از تعویض یک قفل استاندارد نیست، بنابراین این راهی آسان برای ورود به سایت های هوشمند است.
می توان حوله های درب هوشمند را کمی مشکل تر کرد. شما می خواهید ارزیابی کنید که آیا سیم کشی در ورودی کار دارید، زیرا این امر برخی از گزینه های شما را تعیین می کند. اگر سیم کشی کار دارید، می توانید از Nest تا Ring استفاده کنید و صدای جیر جیر موجود شما هنوز کار خواهد کرد. اگر این کار را نکنید، به چیزی باتری نیاز دارید. در هر صورت، هنگامی که شخصی به درب شما نزدیک شد، یا حرکتی دیگر تشخیص داده شود، این درها به شما فیلم می دهند. اگر یک درگاه سیمی دارید، می توانید در هر زمان ویدیو بکشید.
بین درب و قفل، خواهید دید که چه کسی در خانه شماست و در صورت لزوم دسترسی به شما می دهد. به عنوان مثال، ممکن است یک عضو خانواده در حین خارج شدن از بین برود و ممکن است بخواهید سریعاً اجازه ورود آنها را بدهید.
بخش سوال و جواب مشتریان در رابطه با هوشمندسازی خانه:
خانه هوشمند چیست؟
تقریبا همه ما به نوعی از هوشمندسازی در فعالیت های روزمره استفاده می کنیم درهای اتوماتیک پارکینگ ها، ساعت های زنگ دار، تایمر اجاق گاز، ریموت کنترل ها و … . اما وقتی صحبت از خانه هوشمند می کنیم منظورمان چیزی بیشتر از این هاست.
یک خانه هوشمند به زبان ساده، خانه یا ساختمان مدرنی است که همه اجزا و لوازم برقی آن به وسیله یک سیستم مرکزی یکپارچه شده و به خوبی با هم کار می کنند. در خانه هوشمند شما به راحتی می توانید همه چیزِ خانه را از هرکجایی که هستید حتی اگر آن سر دنیا باشید به راحتی کنترل کنید. می توانید برای بخش های مختلف خانه برنامه های از پیش تعیین شده داشته باشید یا در زمان هایی که خانه نیستید بر بخش های مختلف خانه نظارت کنید. خانه هوشمند به معنای واقعی مجموعه ای هوشمند است که علاوه بر کنترل پذیر بودن می تواند تا حدی با عادت های شما هم مطابقت پیدا کند.
کاربرد اسمارت هوم چیست؟
قفل هوشمند
در خانه های هوشمند بسیار کاربردی و حیاتی است. با قفل هوشمند، خانه های هوشمند شما همیشه در امان خواهد ماند. چون از ورود افراد ناشناس جلوگیری خواهد شد.
آسانسور هوشمند
در بسیار از سازمان ها و موسسات به چشم میخورد. البته در خانه های بسیار بزرگ و چندطبقه ای هم وجود دارد. آسانسور هوشمند این امکان را بوجود می آورد که افراد ناتوان به جای استفاده از پله ها، بتوانند از آسانسور استفاده کنند البته این تکنولوژی در خانه ای هوشمند فقط برای افراد ناتوان استفاده نمیشود بلکه برای سرعت بخشیدن به کارهای تمامی افراد هم مورد استفاده قرار میگیرد. پس اگر خانه ی خود را هوشمند کردید، آسانسور هوشمند را فراموش نکنید.
هتل هوشمند
هتل هوشمند هم همانند خانه ای هوشمند در نظر بگیرید فقط با این تفاوت که رفت و آمد در هتل ها بیشتر خواهد بود. اما خب با هوشمندسازی همه ی کارها را راحت تر خواهید کرد. چه با تعداد اندکی چه با تعداد افراد بیشتری.
فناوری خانه هوشمند، در همه ی مراکز کاربرد دارد.
تجهیزات ساختمانی
یکی از اساسی ترین کاربردهای خانه هوشمند در تجهیزات ساختمانی است. در واقع اگر تجهیز ات ساختمانی شما هوشمند باشد از همان اول، خانه ای هوشمند با امکانات و تجهیزات قدرتمندی را بوجود می آورید. خانه هوشمند بوجود آمده است تا بتواند با هوشمند ردن تجهیزات ساختمانی، امنیت خانه را بالا ببرد و همچنین کارها را برای انسان ها در خانه راحت تر کند.
هنوز هم دیر نیست. میتوانید همین حالا خانه خود را هوشمند کنید.
فقط کافیست همین حالا با ما تماس بگیرید.
09907104568
09305365207
آنتن مرکزی
در هر خانه هوشمند، باید نقاط مرکزی وجود داشته باشد. در این موارد باید به نقطه ی مرکزی هر خانه مراجعه کرد.
آنتن های مرکزی در خانه هوشمند بسیار کاربردی و پراستفاده هستند.
دنیای امروز به سمت هوشمندسازی است. اگر توجه کرده باشید امروزه بازار ربات ها داغ است. نیروی کاری رستوران ها و دیگر مراکز کاری، به حداقل خود رسیده اند و حقوق و دستمزد نیرو کمتر از قبل شده است.
خب حالا چرا من خانه هوشمند را به ربات ربط دادم؟
قصد من از این کار این بود که به شما بگویم خانه هوشمند هم همانند یک ربات عمل میکند. حتی شما هزینه استخدام یک ربات را هم نخواهید داد. در یک خانه هوشمند نشسته اید و فقط دستور میدهید که فلان کار انجام شود.
خب بیاید در نظر بگیریم حتی در خانه هم نباشید. از راه دور هم اینکار را میتوانید انجام دهید.
مثلا اگر فرد ناشناسی وارد خانه شما شود سریعا شما مطلع خواهید شد. گل ها آبیاری میشوند. تمامی وسایل برقی در زمان خود خاموش و روشن میشوند و ...
شما خانه تان را هوشمند کنید و با خیال راحت به مسافرت بروید.
دلایل هوشمندسازی خانه بسیار زیاد است. ما به شما پیشنهاد میدهیم مقاله مربوط به اینکه چرا خانه ام را هوشمند کنم را در مقاله زیر بخوانید.
دفتر مرکزی خانه هوشمند در ایران در چه برندی معروف است؟
در ایران بهترین برند خانه هوشمند در حال حاضر خانه هوشمند tis معرفی شده است. شما میتوانید به این برند اعتماد کنید و محصولاتتان را از این مرکز، خریداری کنید.
پروتکل های مربوط به هوشمندسازی در خانه ها را بیشتر توضیح دهید.
پروتکل X-10
پروتکل KNX
پروتکل Z-Wave
پروتکل Zig Bee
پروتکل MODBUS
پروتکل PLC BUS
پروتکل BACnet
پروتکل C-BUS
پروتکل S-BUS
این پروتکل ها در خانه های هوشمند، بوجود آمده اند که هر کدام معایب و مزایای مختص به خود را دارند. به مقاله زیر مراجعه کنید و به طور کامل از این پروتکل ها اطلاعات جمع آوری کنید.
به بالا مراجعه کنید و از امنیت خانه های هوشمند مطمئن شوید. خانه های هوشمند حتی اگر امنیت صد در صد را هم نداشته باشند ولی نسبت به خانه های سنتی و قدیمی از امنیت بسیار بالایی برخوردار هستند. ولی خب این موضوع کاملا طبیعی است که نگران امنیت خانه های هوشمند باشید. برای هر تکنولوژی که به بازار ارائه میشود، راه هایی برای دور زدن و یا ترفندهایی برای سرقت و دزدین آنها هم بوجود می آید. اما خب خانه های هوشمند هر روز در حال پیشرفت هستند و منابع و تجهیزات خود را از نظر امنیتی قوی تر میکنند. اما ما به شما 90 درصد امنیت خانه های هوشمند را تضمین میکنیم. چون خطا و باگ در این تکنولوژی هوشمند و جدید بسیار کم است.
آیا هوشمندسازی خانه، قابلیت فارسی سازی را هم دارند؟
بله در هوشمندسازی خانه ها، قابلیت زبان فارسی هم وجود دارد.
آیا خانه های هوشمند از راه دور هم کنترل میشوند؟
صد در صد
یکی از مهم ترین ویژگی های خانه هوشمند، کنترل از راه از دور است.
آیا سناریوهای خانه هوشمند را هم میتوان شخصی سازی کرد؟
بله.
شما هر گونه که بخواهید ما میتوانیم پلن و برنامه های خانه هوشمند را برای شما مطابق با میل و سلیقه شما، هوشمندسازی کنیم.
آیا در هوشمندسازی منازل،مصرف انرژی پایین می آید؟
صد در صد این اتفاق میافتد.
خانه های هوشمند بوجود آمده اند تا درصد هزینه ها و همچنین درصد مصرف انرژی را کاهش بدهند.
آیا اسمارت هوم برای همه نوع اقشار و ساختمان ها و خانه ها مورد استفاده قرار میگیرد؟
بله.
هر کسی که در هر حیطه ای کار میکند و یا شرکت و سازمانی داشته باشد میتواند از این سیستم هوشمند استفاده کند.
در یک smartHome، چه کسانی میتوانند از سیستم هوشمند استفاده کنند؟
از افردا کوچک خانه تا بزرگترین فرد در خانواده.
افراد نابینا
افراد معلول
افراد پیر و سالخورده
هر کسی که بخواهد، میتواند از سیستم های هوشمند خانگی استفاده کنند.
نظرات